Ontdek onze vloeroplossingen

Vloerrenovatie voor uw huis of bedrijf? Klop met uw plannen bij Z Advies aan. Ook architecten zijn welkom! Wij gidsen u vakkundig naar een snelle vloeroplossing: vloerherstel of een nieuwe vloer. En wees gerust: u hoeft uw huis niet uit, net zoals uw bedrijf blijft draaien. Want dankzij onze ultrasnelle oplossingen hebt u al een beloopbare Solidlux-vloer in één nacht. Bovendien coördineren wij uw vloerwerken van A tot Z en zijn wij het centrale aanspreekpunt van uw uitvoerders.

01. Solidlux coatings

02. Polierbeton

03. Gietvloer – Epoxy

03. Tegelvast

01. Solidlux coatings

Een nieuwe vloerafwerking met de snelheid van het licht. Letterlijk, want dit gepatenteerde coatingsysteem is de enige dekkende vloerafwerking die met behulp van UV-belichting onmiddellijk uithardt. Het behandelde oppervlak is binnen een paar minuten weer volledig belastbaar. Hierdoor blijft de overlast tot het absolute minimum beperkt. Terwijl een deel van de vloer wordt gecoat, kan de rest gewoon worden gebruikt. SolidLux is bovendien overal toepasbaar, zowel binnen als buiten. Waar of voor wie? Particulier of KMO’s, specifiek privé: living, oprit, keuken; winkels hoeven geen dagen te sluiten maar er kan op 1 nacht een nieuwe vloer tot 100m2 vernieuwd worden.

02. Polierbeton

Bij polierbeton doen we enkel de renovatie, hier gaan we deze grondig reinigen en aanbrengen van een beschermlaag, deze biedt een jarenlang gebruiksgemak mits onderhoud met de juiste producten.

03. Gietvloer – Epoxy

Heel erg dekkende laag en onderhoudsvriendelijk, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voordelen: egaliserend en strak uitzicht Nadelen: minder slijtvast zijn en dat je scheuren moeilijk kan herstellen, duurtijd van aanbrengen.

04. Tegelvast

 Carrofix

Carrofix biedt u de oplossing om losse tegels of holle vloertegels weer vast te leggen of te repareren. Zonder onnodige hoge kosten en overlast door te hakken en breken. De reparatie kunt u zelf doen met onze speciale injectiehars. Of vakkundig en zonder overlast laten uitvoeren door ons, of één van onze aangesloten applicatiebedrijven!

2K-PU

De oplossing voor lekkages rondom doucheputjes, goten en drains! PU-afdichtingskit is een snel uithardende 2-componenten afdichtingskit op basis van 2K-PU. Normale siliconenkit heeft een mindere hechting op de veelgebruikte RVS douchedrains in de badkamer. Hierdoor ontstaan vaak vervelende lekkages. Onze kit is speciaal geschikt voor repareren van lekkages rondom doucheputjes, afvoerputten, drains en goten. Door de unieke samenstelling heeft de 2K-PU afdichtingskit een sterke en duurzame hechting. En zorgt de kit voor langdurige goede afdichting zonder lekken. Bovendien is onze kit schimmelwerend. Hebt u lekkage of waterschade rondom doucheputjes, goten of drains?  Dan is 2K-PU afdichtingskit de oplossing!

solidlux

polierbeton

polierbeton

gietvloer epoxy