Unieke onderhouds- en herstelproducten voor uw vloer

Wij zijn verdeler van een nieuw, revolutionair injecteersysteem om losse of holle tegels snel weer vast te zetten. Bovendien verdelen wij een baanbrekend reinigingsmiddel om marmeren tegels vlekvrij te houden. En dichten onze innoverende herstelproducten vakkundig lekken rond afvoerputten en goten. Kortom, met de onderhouds- en herstelproducten van Z Advies krijgen uw vloeren levenslang.

01. Carrofix

02. Massimo Piraccini

03. Faber

01. Carrofix

Injectiehars 6140

Met de injectiehars 6140 is uw probleem snel opgelost! Door het boren van enkele kleine gaatjes in de bestaande voeg rondom de losse tegel, holle of losliggende vloer, kan onze hiervoor speciaal ontwikkelde waterdun 2 componenten infectiehaard geïnjecteerd worden. Deze vloeit onder het tegelwerk, waardoor de losse tegel weer vast komt te liggen en zo weer draagkracht heeft. Na het injecteren van de losse tegel, losliggende vloertegel en de droging van minimaal 3 uur kunnen de boorgaatjes weer gevoegd worden met de originele voegkleur. Onze injectiehars kan ook toegepast worden bij vloerverwarming, het boortje wat bijgeleverd wordt is 1,5 cm lang zodat u precies onder de tegel komt en niet in de vloerverwarming boort! Levensduur van het behandelde oppervlak wordt verlegd.

2K-PU

De oplossing voor lekkages rondom doucheputjes, goten en drains! PU-afdichtingskit is een snel uithardende 2-componenten afdichtingskit op basis van 2K-PU. Normale siliconenkit heeft een mindere hechting op de veelgebruikte RVS douchedrains in de badkamer. Hierdoor ontstaan vaak vervelende lekkages. Onze kit is speciaal geschikt voor repareren van lekkages rondom doucheputjes, afvoerputten, drains en goten. Door de unieke samenstelling heeft de 2K-PU afdichtingskit een sterke en duurzame hechting. En zorgt de kit voor langdurige goede afdichting zonder lekken. Bovendien is onze kit schimmelwerend. Hebt u lekkage of waterschade rondom doucheputjes, goten of drains?  Dan is 2K-PU afdichtingskit de oplossing!

Een Carrofix product aankopen? Dat kan via de webshop of via Z advies: info@zadvies.be – 0478 48 61 76

02. Massimo Piraccini

De Massimo Piraccini Treatment, leider op het gebied van behandeling voor stenen, is geboren in de jaren zeventig, waar de eisen van applicators, marmer en beschermende producten aan nieuwe klanten werden voldaan, het was nodig om verder te gaan dan wat de markt toen bracht. Wat ons onderscheidt is niet de enige theoretische kennis van de chemie, maar een werkende kennis van de stenen, hun kenmerken, hun samenstelling en hun verschillende afwerkingen, waardoor we het meest geschikte behandelingssysteem kunnen aanbevelen.

03. Faber

In dit gamma kan men terug voor alles specifieke problemen! Faber is naast Massimo Piraccini op waterbasis. Z advies kan ook meer! Alle andere specifieke problemen kunnen aan gepakt worden! We bekijken dit ter plaatse en geven de juiste adviesen. Zo kan men ook de houten omheining, tuintafel gaan behandelen voor jaren onderhoudsgemak! Uw oprit voor 7 tot 10 jaar groen vrij!

Een Massimo Piraccini of Faber product aankopen? Dat kan via de webshop of via Z advies: info@zadvies.be – 0478 48 61 76