Ontdek onze oplossingen, technieken en materialen voor uw markeringen en signalisatie

Uw productieruimte heeft een opfrisbeurt nodig? U wilt de markering op uw vloeren aanpassen? U legt een nieuwe parking aan en wilt de beschikbare ruimte maximaal benutten? Zowel grote als kleine bedrijven vertrouwen op Z Advies voor een vloeroplossing op maat: inclusief belijning, wegmarkering, verkeersdrempels,… Wij gidsen u naar de beste uitvoerders en coördineren uw belijningsprojecten van de offerte tot de oplevering.

01. Veiligheidszones

02. Signalisatie

03. Wegenverf

01. Veiligheidszones

Veilig uw doel bereiken? Met duidelijke signalisatie of bewegwijzering. Rond uw gebouwencomplex, op uw werf: een goede signalisatie zorgt voor efficiëntie, veiligheid en tijdsbesparing. U wil veiligheidssignalisatie/zone’s personaliseren? Te snel verkeer? plaatsen van de juiste verkeersremmers op de juiste plaatsen kan bijdragen tot extra veiligheid op uw terrein.

02. Signalisatie

Een duidelijke signalisatie met het oog op veiligheid en vloeiende transit van personen en goederen komt productiviteit ten goede alsook het imago van het bedrijf bij haar klanten. Uw project bekijken we samen.

  • verkeersborden
  • afzethekkens, bakens en plooibakens
  • separatoren
  • palen, kettingen en kegels
  • drempels
  • reflectoren

03. Wegenverf

Veelgebruikt product door zijn goede hechting en prijs. wegenverf kan op alle ondergronden, is verkrijgbaar in meerdere kleuren en kan nagestrooid worden met glasparels voor een betere reflectie en/of lichte anti-slip voor een ruwer oppervlak. De droogtijd bedraagt ongeveer 20 minuten. De grootste troef is de prijs. Afhankelijk van het verkeer is het raadzaam de markering jaarlijks op te frissen.

Tweecomponenten

Deze verf wordt vaak binnen gebruikt voor ondergrondse parkeergarages, fabriekshallen en magazijnen. Deze verf wordt gekenmerkt door een hogere duurzaamheid en gladde structuur. Het nadeel van deze verf is de uithardingstijd, alsook de lagere stroefheidswaarde.

Hybridesysteem

2-laags systeem bestaande uit een sneldrogende 2K verf + glanzende topcoat UV verkrijgbaar in alle Ral-kleuren, glanzende afwerking, zeer slijtvast, zeer resistent tegen olie en zuren. Goede voorbereiding van ondergrond noodzakelijk. Een binnenbelijning die een nog langere levensduur biedt.

Thermoplast

Thermoplastische markeringen zijn duurzamer dan wegenverf! Dat maakt ze uitermate geschikt voor druk bereden wegen/terreinen, mogelijk op asfalt en beton. Ook mogelijk zijn voorgevormde en gepersonaliseerde themoplasten bv: logo van uw bedrijf, symbolen,…

Koudplast

Meest duurzame markeringsmethode voor buiten! Ondergronden kunnen zijn asfalt en beton. Groot voordeel tegenover boven vernoemde methodes is de levensduur.

SolidLux

Een nieuwe vloerafwerking met de snelheid van het licht. Letterlijk, want dit gepatenteerde coatingsysteem is de enige dekkende vloerafwerking die met behulp van UV-belichting onmiddellijk uithardt. Het behandelde oppervlak is binnen een paar minuten weer volledig belastbaar. Hierdoor blijft de overlast tot het absolute minimum beperkt. Terwijl een deel van de vloer wordt gecoat, kan de rest gewoon worden gebruikt. SolidLux is bovendien overal toepasbaar, zowel binnen als buiten. Waar of voor wie? Particulier of KMO’s, specifiek privé: living, oprit, keuken,… Winkels hoeven geen dagen te sluiten maar er kan op 1 nacht een nieuwe vloer tot 100m2 vernieuwd worden.

Verwijderen van oude belijning

Geen enkel probleem. De methode is sterk afhankelijk van de ondergrond en uw eisen.

Kleine herstellingen van uw ondergrond

Asfalt, klinkers, beton,…

belijning en wegmarkering

signalisatie

signalisatie

wegenverf – koudplast

solidlux

koudplast

verwijderen belijning

thermoplast